front view

inerior

Architect: Manuel Villa
Location: Bogota,
Collaborators: Arq. Alberto González, Ana María Largacha (Gardens)
Construction: Arq. Manuel Villa
Project area: 7,5 sqm
Project year: 2009
Photographs: Manuel Villa / Sergio Gómez

 

The project, meant for a family house back yard in the suburbs, aimed at designing a small park or opened area where the young parents and their newborn child would enjoy a independent space from day to day house activities, a space for reading, playing, etc. Having in mind this objective, and considering the usages of the space in the long term, it was proposed the project incorporated a small building to complement and support outside activities. That way he building would serve as a shelter for the child to share with his parents and, later on, as his own personal activities and hobbies setting.